Szolgáltatás menedzsment

Vállalatunk törekszik arra,

hogy a megoldandó problémákat, feladatokat komplexen kezelje, azért nem csak részmegoldásokat, hanem összetett szolgáltatásokat kínálunk partnereinknek. A feladatokat, megbízásokat tágabb kontextusában vizsgáljuk és az a célunk, hogy akár az adott feladaton túl lépve segítsük partnereinket. 

Miért jó ez nekünk? Mi a tartós, kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolatokban hiszünk. A stabil partneri kapcsolatok pedig csak úgy épülhetnek, ha a felek képesek és akarnak együtt gondolkodni, és a produktív gondolatokat hatékony megvalósítás követi.

Kiváló példa erre egy multinacionális vállalattal való együttműködésünk, ahol a beérkező tüzelőanyag kezelésére kaptunk megbízást.

Csapatunk nem csak a feladatot, hanem az azzal kapcsolatos problémák megoldását is proaktívan magára vállalta, aminek eredményeképpen - egyebek mellett - egy speciális rendszert (szoftvert és a szükséges hardver megoldásokat) dolgoztunk ki a kezelésünkbe adott anyag minőségének ellenőrzésére, dokumentálására és elemzésére. A rendszer segítségével a megbízónk számos korábbi mennyiségi, minőségi és adminisztrációs problémájának vetettünk véget.

Szolgálatásainkat alapvetően az alábbi területeken nyújtjuk:


Mindezeken felül kiterjedt gyakorlatunk van logisztikai szolgáltatások nyújtásában:

  • Raktárkezelés
  • Belső anyagmozgatás
  • Anyagátvétel menedzsment, ki- és berakodás